L’EQUIP

El projecte està liderat per Candela

L’equip humà que porta a terme el projecte compta amb una àmplia trajectòria en el moviment LGBT i en el camp de l’educació afectiu-sexual.

SARA BARRIENTOS

Antropòloga, experta en violències masclistes i terapeuta d’orientació gestàltica. Sóc una de les fundadores de la Cooperativa Candela, on m’he dedicat durant molts anys a projectes educatius amb joves, a la formació i l’assessorament de professionals, així com a l’atenció a persones LGTBIQ+. Actualment combino la formació i la consultoria en qüestions feministes i LGTBIQ+ amb l’acompanyament terapèutic a La Cocina, Espacio de encuentro, psicoteràpia y transformación social.

ARNAU ROIG

Doctor en Comunicació i Gènere per la University of Illinois. Treballo com a docent a diverses universitats i escoles catalanes (UPF, UAB, ESCAC). He treballat en el món de la educació en la diversitat de gènere i sexualitat des de 2011. Col·laboro amb la unitat d’igualtat de la UPF on vam crear els primers cursos específics de temàtica LGTBI a la universitat i a més, participo com a investigador al grup critiCC. Faig formacions per formadors i PAS sobre temes de gènere i sexualitat i els meus interessos de recerca van desde la representació de la diversitat, a discursos en la cultura popular sobre diversitat, violència o imatge corporal. L’adolescència em sembla el moment perfecte per posar aquests temes en valor.

SILVIA MERINO

Soc educadora social i treballo a Candela des de l’any 2012, principalment en els projectes adreçats a la comunitat educativa, en els àmbits de la pedagogia feminista, la prevenció de les violències masclistes, l’educació afectiva i sexual i la diversitat sexual i de gènere. Tinc una àmplia trajectòria en el món de l’educació en el lleure, com a monitora i directora, així com en l’acompanyament a infants i joves en risc d’exclusió social. Crec en la meva feina i gaudeixo de la posada en escena, així com de la reflexió en matèria de gènere i sexualitats.

EDURNE JIMÉNEZ

Sociòloga, educadora i investigadora feminista. Sòcia de la cooperativa Candela on coordino l’àrea de formació de professionals, acompanyo joves LGTB+ i assessoro entitats de tot tipus en la incorporació de la perspectiva feminista. Interessada en les metodologies feministes, també he estat investigadora en els projectes europeus GapWork i USVreact, ambdós orientats a la formació de persones adultes en el camp de les violències de gènere, membre del SIMReF i docent al Grau d’Educació Social de la URV. Estic finalitzant la tesi doctoral en el camp dels abordatges radicals de les violències de gènere.